13 Mayıs 2013 Pazartesi

Minecraft ile ilgili bir yazı

Bazı oyunlar vardır ki onlar yeni oyunların yüksek grafikli kaliteli dokularına uzun senaryolarına karşı sizi cezbetmeyi kolaylıkla başarır.

Bu tür oyunlar genel olarak geniş hayal gücüyle kendini sevdirir. Evet; Minecraft düşük grafiklerine basit oynanışına karşın çok seviliyor. Dünyadamilyonlarca oyuncunun ikinci yaşamı olarak gördüğü bu oyun için server kiralayan insanlar dahi var. Onlara hak vermemek elde değil. Birilerine diyerek elinize birşey geçmiyor. Ama siz oynayarak gerçekten yaratıcılığınızı ortaya koyuyorsunuz. Bu nedenle bu başarıyı yakalayan bu oyunun amacı kendinizi gece gelen yaratıklardan korumak.

İlk olarak indirerek başlamalısınız. Bir haritada oyuna başlıyorsunuz ve elinizde bir cisimle beraber… Şimdi o elinizdeki cisimle her tarafı kazabilir kazdığınız yerdeki toprağı taşları biriktirebilirsiniz. Peki, bu biriktirdiğimiz eşyalar ne işe yarar? Çok basit… Oyunda geceleri ortaya çıkan tuhaf yaratıklar var… Eğer geceleyin kendinize saklanacak barınacak bir yer bulamazsanız zombiler tarafından yenilerek oyun dışı kalırsınız. Bu nedenle biriktirdiğiniz eşyalarla zombilerin ulaşamayacağı evler inşa edersiniz.

Zamanla ustalaşarak çeşitli malzemelerden farklı item yani eşyalar çıkarırsınız. Örnek vermek gerekirse gecenin hızlı geçmesi için yünleri biriktirir yastık yaparsınız. Ayrıca evlerinizin barınma ihtiyacının yanında onun güzelliğiyle de oyuna zevk katabilirsiniz. Tamamen size kalmış olan tasarım istediğiniz takdirde mükemmel evlere dönüşebilir. Ayrıca sadece zombilerden değil serverdeki başka oyunculardan da korunmanız lazım. Sizi yok etmek isteyen oyuncular olabilir.

Minecraft her şeyiyle kendini kanıtlamış küçük boyutlu harika bir oyundur ve son zamanlarda youtube önerilerini işgal etmiş çokça oyuncu tarafından oynanmaktadır. Sitemizdeki güvenli indirme linklerine tıklayarak Minecraft indirme işlemini başlatabilirsiniz. Eminiz ki milyonlarca oyuncuyu bilgisayar başından ayırmayan bu oyun sizleri de çok etkileyecek. Size tavsiyemiz aşırıya kaçmadan bu oyunu keşfetmeye bakın. Bu oyunu oynamadan ölmeyin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder